Održan UNIDU sportski dan

UNIDU Alumni klub, zajedno sa Studentskim zborom i Udrugom ESN Dubrovnik, organizira UNIDU sportski dan koji će se održati u subotu, 18. svibnja 2019., na tri lokacije: Orsan (Jedriličarski klub), Sportska dvorana u Gospinom polju i Tenis centar Dubrovnik u Gospinom polju. Događaj je osmišljen kao zajedničko natjecanje studenata, nastavnika i zaposlenika, cilj naravno nije pobijediti nego se međusobno upoznati, družiti i zabaviti.

Datum: 20.05.2019 Autor:

UNIDU Alumni klub, zajedno sa Studentskim zborom i Udrugom ESN Dubrovnik, organizirali su  UNIDU sportski dan koji se održao 18. Svibnja 2019., na tri lokacije: Orsan (Jedriličarski klub), Sportska dvorana u Gospinom polju i Tenis centar Dubrovnik u Gospinom polju.

Događaj je bio osmišljen kao zajedničko druženje i natjecanje studenata, nastavnika i zaposlenika.

Program UNIDU sportskog dana sporta bio je sljedeći:

9 – 12 sati: Jedrenje, Orsan

15 – 18 sati: nogomet, basket, odbojka, graničar, potezanje konopa, ples Salsa, Sportska dvorana Gospino polje, tenis, Tenis centar Dubrovnik

Od 23 sata – after party, CC Revelin

Najbolje ekipe nagrađene su simboličnim nagradama naših sponzora. Za atmosferu sportskog dana pobrinuo se DJ Bucko a pića i hrane nije nedostajalo.

Sveučilište zahvaljuje Jedriličarskom klubu Orsan, Tenis centru Dubrovnik i Javnoj ustanovi sportski objekti Dubrovnik na susretljivosti prilikom organizacije događaja.

Zahvaljujemo sponzorima: restoranima Sunset Beach Dubrovnik, Mirakul, Poklisar, Orsan, pizzeriama Mamma mia i Castro, Culture Clubu Revelin.

1