UNIDU SPORTSKI DAN 2022.

UNIDU Alumni klub u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Dubrovniku organizira UNIDU sportski dan koji će se održati u subotu, 14. svibnja 2022., na tri lokacije: Orsan (Jedriličarski klub), Sportska dvorana OŠ Montovjerna i Tenis klub Dubrovnik u uvali Lapad. Sportski dan prilika je za zajedničko druženje i natjecanje studenata, alumnija, nastavnika i zaposlenika! Cilj naravno nije samo pobijediti nego se međusobno upoznati, družiti i zabaviti, a one koji budu imali više sportske sreće i umijeća očekuju i zanimljive nagrade!

Datum: 25.04.2022 Autor: Mislav Ćimić

UNIDU Alumni klub u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Dubrovniku organizira UNIDU sportski dan koji će se održati u subotu, 14. svibnja 2022., na tri lokacije: Orsan (Jedriličarski klub), Sportska dvorana OŠ Montovjerna i Tenis klub Dubrovnik u uvali Lapad. Sportski dan prilika je za zajedničko druženje i natjecanje studenata, alumnija, nastavnika i zaposlenika! Cilj naravno nije samo pobijediti nego se međusobno upoznati, družiti i zabaviti, a one koji budu imali više sportske sreće i umijeća očekuju i zanimljive nagrade!

Program UNIDU sportskog dana:

9 – 12 sati: Jedrenje, mjesto održavanja: JK Orsan

15 – 18 sati: mali nogomet, basket, graničar, potezanje konopa, ples salsa, yoga;

  • mjesto održavanja: Sportska dvorana OŠ Montovjerna
  • tenis: Tenis klub Dubrovnik u uvali Lapad
  • tratamenat za sudionike i navijače u Studentskom domu

Od 23 sata – after party, CC Revelin

Prijaviti se može ispunjavanjem kratkog obrasca na poveznici;  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScAiVqR75RWpqcdNtYJFcjgYgi_5PYWlrZpkHxwE2ZO8thsMg/viewform?usp=sf_link.

Prijave traju do 8. svibnja.

Dvoranski (ekipni) sportovi igraju se u mješovitoj ekipi, a među članovima ekipe mora biti najmanje jedan muškarac ili jedna žena. Postoji mogućnost i individualne prijave pa će se od pojedinačno prijavljenih sastaviti ekipe. Na individualne aktivnosti prijavljuju se pojedinci. Ekipe koje se prijavljuju mogu se prijaviti na više ekipnih sportova ili aktivnosti. Na individualne aktivnosti (tenis, salsa, yoga) se mogu prijaviti oni koji NE SUDJELUJU u ekipnim sportovima. U slučaju nemogućnosti sudjelovanja nakon odrađene prijave, molimo vas da nas pravovremeno obavijestite.

Napominjemo da će pobjednici sportskih natjecanja UNIDU sportskog dana biti nagrađeni, a uz to pripremamo okrjepu za sve natjecatelje, kao i majice za svaku ekipu. Za dobru atmosferu pobrinut će se DJ. Neka to sve bude dodatan motiv za prijavu! Jačanje sportskog duha, druženje i rekreacija su zagarantirani – okupite svoj pobjednički tim, pridružite nam se i dobro zabavite! Vidimo se 14. svibnja!

1